Huwelijksaanzoek Fotoshoot Terschelling

Huwelijksaanzoek op Terschelling

“Of we voor de fotoshoot naar de bunkers op Terschelling zullen gaan” opper ik. “Ja leuk” zegt Niels via de mail. “Onze liefde is net zo sterk als een bunker, dat vind ik een mooi idee”. En zo ga ik vandaag met Niels en Mariët op pad. Een huwelijksaanzoek verpakt in een fotoshoot op een prachtige, rustige winterdag. Niels had alles tot in de puntjes voorbereid voor zijn huwelijksaanzoek op Terschelling. Mariët wist van niks en dacht dat we een leuke fotoshoot op Terschelling zouden maken. Ja dat deden we ook, een super leuke loveshoot. Alleen gebeurde daar tussendoor iets heel bijzonders. Niels ging op zijn knieën voor zijn geliefde.

Aanzoek in het duin

Mariët had niets door en was natuurlijk enorm verrast. Volmondig zei ze ja! Altijd een super mooi moment voor mij als fotograaf om hier bij te zijn met deze mooie emoties.

Fotoshoot Terschelling

Zo leuk dat Mariët dacht dat het enkel een fotoshoot op Terschelling zou zijn. Goed geheim gehouden Niels! Nog een paar laatste foto’s en dan trek ik me terug zodat ze samen nog even heerlijk van dit moment kunnen gaan genieten. Ze zijn verloofd! Verloofd op terschelling!
Van harte lieve Mariët en Niels, het was super gezellig! Deze fotograaf op Terschelling kijkt terug op een super leuke fotoshoot op een middag vol liefde.

Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling     Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling    Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling   Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling    Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling   Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling Fotoshoot Huwelijksaanzoek Terschelling

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie Spiegeltent Gouda

Bruidsfotografie Gouda In de ochtend word ik voor...