Fotoshoot met jullie fotograaf op Terschelling

Zwangerschapsfotografie op terschelling

Iedereen die me kent weet dat ik graag op de Zuid Hollandse stranden fotografeer, maar ook dat ik dol ben op het eiland Terschelling.
Vandaag fotografeer ik op Terschelling de goedlachse Laura met haar mooie zwangere buik en haar geliefde. Haar man en zij zijn zelf ook fervent eiland liefhebbers, dus hoe leuk dat ik hen voor mijn lens mag ontvangen. Laura is zelf fotograaf en zwanger van hun eerste kleintje.

Fotograaf op Terschelling

Terschelling is het eiland waar ik meer dan regelmatig verblijf, voor werk en voor ontspanning. Aan dit eiland ben ik al vanaf jongs af aan verknocht. Ik ben er zelf getrouwd en als fotograaf fotografeer ik op Terschelling regelmatig lieve families en geliefden, tijdens een familieshoot of loveshoot.

Zwangerschapsfotografie op Terschelling

Het weer zit vandaag tegen op het strand. Het miezert en de lucht is grauw. Het is dus zaak op tijd de mooiste foto’s te maken, want een verregende Laura en Lex wil ik niet op mijn geweten hebben. Gelukkig blijven de grote druppels achterwege en ondanks dat het fris is hebben we voldoende tijd om gebruik  te maken van het prachtige decor wat het strand rijk is.

Fotoshoot op terschelling

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot op het eiland terschelling? Als fotograaf ben ik in het voorjaar, hoogseizoen en najaar regelmatig een aantal weken per seizoen op het eiland te vinden. Stuur me een berichtje en we ontmoeten elkaar op het mooiste waddeneiland. Tot ziens voor mijn camera op Terschelling, op een locatie naar keuze.

fotograaf terschelling

bruidsfotograaf
Winterbruiloft trouwen in Harderwijk Gelderland

Trouwen in Harderwijk Gelderland Het is Februari ...