Familiefotoshoot op het strand

Familie fotoshoot op het strand van Rockanje

Een familie fotoshoot op het strand met een hele fijne, enthousiaste familie. Waarvan ik niet alleen hun bruiloft, maar ook al eerder een ‘day in the life shoot’ mocht vastleggen na de geboorte van hun eerste kindje Tobias. Het wordt een familie fotoshoot op het strand van Rockanje samen met de nieuwe kleine aanwinst Boris. Het strand is altijd een fantastisch decor voor een lifestyle fotoshoot. Zeker met deze aangename temperaturen. Schoentjes aan de kant en voetjes in het zand bij prachtig avondlicht.

Familiefotografie op het strand

Het is een bijzondere periode nu we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. In deze tijd waarin Covid-19 ons op de hielen zit, is de liefde voor elkaar wat zichtbaar blijft als we samen zijn.
Deze bijzondere tijd samen wil je niet vergeten. Je kunt de tijd even stil laten staan en ze vastleggen. Foto’s die jullie er aan herinneren hoe mooi je bent als gezin of als geliefden.

Als ouders met je kinderen. Voor opa en oma, of gewoon lekker voor jezelf! Een prachtige herinnering aan hoeveel je van elkaar houdt en hoe fijn je het hebt.
Buiten in de natuur op of het strand. De wind door je haar en vooral: samen!

Samen naar buiten

Corona en Fotografie? Het goed nieuws is dat er heel veel mogelijk is. Fotograferen doen we buiten en laat het daar nu net het perfecte seizoen voor zijn!  Naar het strand dus, of heerlijk uitwaaien in het bos.
Lekker even een dagje er uit! Dit is een kadootje voor jezelf! Misschien kan je dit jaar niet op vakantie, maar wil je met het (aankomende) mooie weer toch het vakantiegevoel vastleggen.

Ook zo’n toffe familie fotoshoot? Heb je de fotoshoot actie al gezien? Stuur me een mailtje, dan prikken we samen een datum en zie ik jullie snel voor mijn camera!

 

familie fotoshoot strand rockanje
familie fotoshoot strand rockanje familie fotoshoot strand rockanje familie fotoshoot strand rockanje familie fotoshoot strand rockanje
fotoshoot strand  familie fotoshoot strand rockanje familie fotoshoot strand rockanje
familie fotoshoot strand rockanjefamilie fotoshoot strand rockanje
familie fotoshoot strand rockanje
fotoshoot strand fotoshoot strand

day in the life fotoshoot
Familiefotografie – Familie fotoshoot strand Ouddorp – Renesse

Familie fotoshoot Ouddorp Renesse Een fotoshoot o...