Familie fotoshoot strand Rockanje

Familie fotoshoot en loveshoot op het strand van Rockanje

Een familie fotoshoot op het strand vandaag in Rockanje met een super leuk stel waarvan ik tevens de bruiloft in het najaar mag verslaan. Samen met hun zoontje komen ze naar het strand voor de fotoshoot. Hond Gioa een lieve Rhodasian mag ook mee natuurlijk, want ook zij is onderdeel van dit enthousiaste gezin .Gioa luistert goed en is graag bij haar baasjes. Een documentaire van een dag in het leven met prachtig zomerweer.
Omdat de watertemperatuur zo heerlijk is lopen we ook even de zee in. Met de zon op de achtergrond een prachtig plaatje.

Familiefotografie op het strand

Het is een bijzondere periode nu we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. In deze tijd waarin Covid-19 ons op de hielen zit, is de liefde voor elkaar wat zichtbaar blijft als we samen zijn.
Deze bijzondere tijd samen wil je niet vergeten. Je kunt de tijd even stil laten staan en ze vastleggen. Foto’s die jullie er aan herinneren hoe mooi je bent als gezin of als geliefden.

Als ouders met je kinderen. Voor opa en oma, of gewoon lekker voor jezelf! Een prachtige herinnering aan hoeveel je van elkaar houdt en hoe fijn je het hebt.
Buiten in de natuur op of het strand. De wind door je haar en vooral: samen!

Samen naar buiten

Corona en Fotografie? Het goed nieuws is dat er heel veel mogelijk is. Fotograferen doen we buiten en laat het daar nu net het perfecte seizoen voor zijn!  Naar het strand dus, of heerlijk uitwaaien in het bos.
Lekker even een dagje er uit! Dit is een kadootje voor jezelf! Misschien kan je dit jaar niet op vakantie, maar wil je met het (aankomende) mooie weer toch het vakantiegevoel vastleggen.

Ook zo’n toffe familie fotoshoot? Heb je de fotoshoot actie al gezien? Stuur me een mailtje, dan prikken we samen een datum en zie ik jullie snel voor mijn camera!

 familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje   familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje   familie fotoshoot strand Rockanje  familie fotoshoot strand Rockanje

familiefotoshoot
Familie fotoshoot op het strand

Familie fotoshoot en loveshoot op het strand van R...