Aanzoek fotograferen

Een huwelijksaanzoek is een van de meest romantische momenten in je leven. Je hebt de locatie gekozen, alles goed voorbereid en dan is het zover… gaat ze ja zeggen ? gaat hij ja zeggen? Wanneer je je allerliefste ten huwelijk gaat vragen is dat natuurlijk een enorm spannend moment… want wat zal hij of zij antwoorden. Het antwoord is natuurlijk JA!

Hoe mooi is het om dit moment van pure emotie vast te leggen op beeld. Het ongeloof, de blijdschap met eventueel een lach of juist een traan; JA zeggen is voor elkaar kiezen, voor altijd bij elkaar willen zijn. Een bijzonder moment om op de foto vast te leggen zodat jullie dit moment telkens weer opnieuw kunnen herbeleven.

“Ze zegt JA!” … Jullie aanzoek op foto vastgelegd

De kosten voor het vastleggen van dit bijzondere moment is €295,- en boek je mij vervolgens als fotograaf voor jullie bruiloft dan krijg je van mij 50,- euro terug.  Mijn cadeautje voor jullie om jullie verloving te vieren!
De reiskosten bedragen 0,45 cent per km.

De foto’s kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio. Met het boeken van de shoot gaan jullie hier mee akkoord.