Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling. Vandaag wordt er getrouwd in de kerk van Hoorn, een prachtige trouwlocatie op Terschelling.

Wat een heerlijke dag hebben we vandaag op deze festival bruiloft. Ik start als bruidsfotograaf vandaag op Terschelling, op een steenworp afstand; in het dorp Formerum. Een thuiswedstrijd voor mij vandaag.

Ik ga eerst even gedag zeggen bij de bruidegom, die zijn trouwschoenen vers uit de doos haalt. Ook in Formerum bevindt zich de gastvrije bruid die me bij binnenkomst een lekkere kop koffie aan biedt. De bruid verblijft in het huisje waar ze samen voor het eerst logeerden toen ze elkaar net leerden kennen. Hoe romantisch!

Haar speciaal uit Schotland overgekomen vriendin helpt haar in haar jurk, onder toeziend oog van dochterlief. Als haar vader even een blik komt werpen op zijn dochter wordt er toch even een klein traantje weggepinkt. Het wordt nu zo echt!

Kerk Hoorn

We gaan op weg naar Hoorn.
De bruidegom komt aan in zijn felrode Volkswagen busje, terwijl iedereen staat te joelen langs het pad naar het kerkje van Hoorn. Vrienden en familie staan klaar om de bruidegom te ontvangen, terwijl bruid en naamgenote Marlies onderweg is.

De kerk is donker, de zon komt af en toe door. De flitsers worden dus uit de tas gehaald om alles netjes uit te lichten.
Aan de hand van haar vader komt de bruid naar het altaar geschreden, waar het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. Een ceremonie waar hartelijk gelachen wordt om de speech van de babs, maar ook met een klein traantje van ontroering.
Babs Niels Bolderman maakt er een mooie ceremonie van. Wat een heerlijke humor heeft deze man.

Borrelen met taarten

Aansluitend verhuizen we naar het Hoornse bos, waar de taart, verzorgd door ’t Lokaal, wordt aangesneden en gezellig wordt geborreld. Een idyllische plek bij de Folkshegeskoalle in Hoorn.

Er wordt geproost, gespeecht en genoten van het mooie weer en de heerlijkste taarten.

Met de huifkar

Met de huifkar van Huifkarbedrijf Terpstra in Hoorn brengt Riens ons naar de volgende spannende locatie. Op camping Nieuw Formerum is namelijk uit het niets een prachtige locatie gecreëerd op het achterste lege veld. Een festival ambiance en het zonnetje boven ons hoofd.

De lange tafels zijn prachtig aangekleed en de catering zorgt dat iedereen wordt voorzien van een hapje, een drankje en heerlijke oesters voordat het diner wordt geserveerd. Kirsten van Trouwen op Terschelling heeft naar aanleiding van de wensen van het bruidspaar er een droom van een bruiloft van gemaakt op Terschelling en gezorgd dat alles soepel verloopt.

Feest in de Zandzeebar

We sluiten de dag af met een heerlijk feest in de Zandzeebar. Buiten stormt het behoorlijk maar binnen gaat het dak er af. The Tributes maken er een feestje van. Een onvergetelijke dag op het mooiste eiland! Zeg nou zelf… zo wil iedereen toch trouwen op Terschelling?


Marlies Dekker Fotografie

trouwen op terschelling

met de huifkar op Terschelling

met de huifkar op terschelling
plassen op terschelling

bruidsfotograaf
Trouwen in Brielle

Trouwen in Brielle Ravesteyn Heenvliet Vandaag m...