Trouwen in Kasteel Helmond

Kasteel Helmond

Als trouwfotograaf mag ik vandaag naar Helmond. Kelly en Joey gaan vandaag trouwen in kasteel Helmond. Als bruidsfotograaf een lekker stukje rijden vanuit Rotterdam, maar een koffietje onderweg en een muziekje aan, dan ben je er zo!

First look voor het Kasteel

Hun first look is voor het kasteel in Helmond waar eveneens de trouwceremonie plaats vindt. Een heerlijke locatie om te trouwen in hartje Helmond, waar Kelly en Joey elkaar hun geloften voorlezen en elkaar het ja-woord geven.

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel. Een sfeervolle zaal, een trouwambtenaar met een prachtig verhaal, een lach en een traan en fijne vrienden en familie. Als Kelly en Joey dan eindelijk man en vrouw zijn staat iedereen buiten in een haag met bellenblaas om het kersverse paar te verwelkomen.

We maken wat foto’s in en om het oude kasteel om vervolgens naar de locatie te gaan waar met vrienden en familie gezellig wordt gedineerd.

Feest op de dansvloer

Vrienden verzorgen super leuke speeches en stukjes en na het heerlijke diner is het tijd om de taart aan te snijden. Na de openingsdans barst het feest los! Het is super gezellig op de dansvloer. Een heel fijne avond met lieve mensen en een super lief en gastvrij bruidspaar.

Lieve Kelly en Joey, ik heb écht genoten op jullie dag! Dankbaar dat ik er als bruidsfotograaf bij mocht zijn om jullie liefde vast te leggen! Geniet van jullie preview!

https://marliesdekkerfotografie.nl/trouwen-in-kasteel-helmond/

fotoshoot op terschelling
Fotograaf op Terschelling

Fotograaf op Terschelling Als de heide in bloei s...