Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is voor vele bruidsparen een fantastische droom.
Van Mallorca tot Ibiza tot New York, of juist of het strand van Hawaii; zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel dromen.
Misschien hebben jullie elkaar leren kennen op een bijzondere plek en willen jullie deze plek weer bezoeken om elkaar het ja-woord te geven onder wuivende palmbomen of juist op de die ene berg die jullie samen beklommen. Het blijkt vaak dat veel bruidsparen samen een bijzondere plek delen waar zij hun trouwdag graag willen plannen.

Als reislustige fotografe ben ik vaak op pad en reis ik graag naar diverse bestemmingen in het buitenland.
Ik vind het dan ook geen enkel probleem om met jullie mee te reizen om jullie trouwdag in beeld te verslaan. Dat een fotograaf uit eigen land niet duur hoeft te zijn bewijzen mijn scherpe tarieven voor bruiloften welke in het buitenland georganiseerd worden.

Een eenmalige buitenland toeslag van 200 euro, de reiskosten en het verblijf zijn namelijk de enige kosten die jullie extra betalen naast het 11 uurs pakkettarief; kortom ook de genoemde pakketprijzen gelden voor jullie dag in het buitenland.

Meer weten over trouwen in het buitenland? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom eens kennis maken in de studio om jullie wensen te bespreken.
Er is veel mogelijk en jullie zijn van harte welkom.

Laatste destinationwedding

Bruidsfotografie
bruidsfotografie Ibiza – Marieke & Rob

Vorig jaar winter zaten Marieke en Rob al bij me o...