Loveshoot op het strand als voorbereiding op de trouwdag

Loveshoot op het strand

Hoe leuk is een loveshoot als je gaat trouwen. Een loveshoot om alvast even samen te wennen aan de camera als je dat fijn vind. Of om super toffe plaatjes te hebben voor jullie uitnodiging.

Foto’s voor de uitnodigingen

Vandaag gaan we naar het strand van Rockanje. Erica en Lennart trouwen in september en wilden alvast een loveshoot boeken op het strand van Rockanje.
Of je deze nu gebruikt voor je uitnodigingen of aan de muur hangt, samen alvast genieten van zo’n voorproefje is super leuk.

Gezellig en ontspannen

Met een heerlijke zomeravond en de voetjes in de zee en veel gezelligheid is dit mooie paar lekker ontspannen en op hun gemak.
Of zouden ze stiekem thuis alvast geoefend hebben? Een ding is zeker, de mooie warme avondzon zorgt voor fijne sfeerbeelden.

Loveshoot op het strandLoveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strandLoveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand Loveshoot op het strand

trouwfotograaf
Trouwfotograaf in Brielle en Rockanje

Trouwfotograaf in Brielle en Rockanje Dit blog is...