Landrover Fotoshoot

Familie fotoshoot

Landrover rijders en dan met name de rijders van oudere modellen zijn toch een beetje een ‘volk apart’. Op een positieve manier wel te verstaan. Een tikje eigenwijs, niet vies van een spartaans stukje rijden en vaak dol op het buitenleven en een stukje vrijheid.
Ze geven hun bolide vaak een naam, zijn apetrots op hun stoere bakkie en vaak wordt de auto door het gezin gezien als een extra familielid. Logisch ook dat dit vierkante blokje op wielen bij velen tot de verbeelding spreekt. Met een Series, Defender of Discovery of elke andere ‘Laro’ kom je tenslotte vaak op plaatsen waar je anders niet kunt komen. Althans het is een optie. Velen gebruiken hem ook gewoon als dagelijks vervoer op een asfaltweg 😉

Feit blijft dat deze trekpaardjes op wielen vaak worden nagestaard onderweg. Er wordt naar elkaar gezwaaid en geseind met de koplampjes als groet en blijk van waardering. Velen hebben er voor moeten sparen om hun droom te verwezenlijken. Ik zelf ben besmet geraakt met het virus op mijn favoriete plek Terschelling waar je de meeste Laro’s per hoofd bevolking ter wereld vind en nee het is geen Jeep 😉
Als jong meisje riep ik al “later als ik groot ben wil ik ook een Landrover Defender”. Het duurde even, maar inmiddels rijd ik al jaren met veel plezier in mijn ‘happy place on wheels’.

Land rover Fotoshoot

Als ik zelf op reis ben maak ik graag een mooie foto, met mijn Defender als model, in het landschap. Zo ontstond het idee om een fotoshoot voor Landrover eigenaren te organiseren.
Op mooie plekjes in de omgeving probeer ik op creatieve wijze de Landrover en haar eigenaar of familie vast te leggen. Een prachtige herinnering voor later.

Wat kost het

Je kan de shoot boeken voor 269 euro op locatie van maximaal een vol uur shooten en krijgt de vijf mooiste beelden op hoge resolutie toegestuurd. Wil je graag nog wat extra beelden toevoegen? In een online gallery kun je zelf de fraaiste beelden aanvinken en elke foto meer kost slechts 15 euro. Zo kun je zelf bepalen hoe uitgebreid jouw optionele album mag worden, want voor 79,- euro heb je een prachtig handgebonden album in linnen met de mooiste foto’s uit de fotoshoot. Maar misschien wil je enkel de bestanden ontvangen om deze levensgroot aan de muur te hangen. Het is aan jou! Een prachtig handgebonden boek is uiteraard optioneel.
Wil je ook zo’n shoot boeken? Dan maak je mij blij! Stuur me een berichtje, dan plannen we samen een datum.