Fotoshoot op Terschelling strand

Fotoshoot op Terschelling Strand

Heerlijk zo’n fotoshoot op Terschelling. Met deze gezellige familie; opa, oma, kinderen en kleinkinderen gaan we  op pad naar Midsland aan Zee op het strand van Terschelling. De duinen in, het strand op en lekker klieren met opa en oma, want dat vinden de kids fantastisch en opa doet lekker mee.
De spanningsboog op deze leeftijd van de kinderen is kort, dus de fotoshoot op Terschelling gaat dan ook spelenderwijs. We wandelen en rennen en het is een super gezellige middag.

Mooie herinneringen voor later op Terschelling

Met deze ongedwongen photoshoot op Terschelling leggen we herinneringen vast voor later, want nu zijn de twee kinderen nog klein, maar voor dat je het weet zijn ze opgegroeid en zijn het pubers geworden die bijna gaan studeren.

Fotoshoot actie op terschelling

Wil je ook zo’n gezellige fotoshoot op het mooie eiland Terschelling met je geliefde of familie, of samen? Een familiefotoshoot of loveshoot op Terschelling kan plaats vinden op elke locatie van jullie keuze. In de maand augustus is er weer een last minute actie te boeken voor 199,- Euro, dus wees er snel bij want vol is vol.

 

Familie fotoshoot op terschelling Familie fotoshoot op terschellingFamilie fotoshoot op terschelling Familie fotoshoot op terschelling Familie fotoshoot op terschelling Familie fotoshoot op terschelling Familie fotoshoot op terschelling

familiefotografie
Fotograaf op Terschelling fotoshoot

Fotograaf op Terschelling Als fotograaf op Tersch...