Bruidsfotografie Rotterdam Trouwen in De Machinist

  • Bruidsfotografie Hotel Stroom Rotterdam

Als ik als bruidsfotograaf afreis naar hotel Stroom in Rotterdam voor mijn bruidsfotografie staan de bruidegom en zijn vader en vrienden al bij de receptie. In de heerlijk lichte hotelkameleg ik het altijd gezellige ochtendritueel van de heren vast. De ochtend is een van mijn favoriete onderdelen, omdat er altijd van alles gebeurd 🙂 Als de heren zijn aangekleed verhuis ik naar een verdieping hoger waar de dames zich opmaken voor een heerlijke dag in hartje Rotterdam.

Winterbruiloft in Rotterdam

Alle dames bij elkaar zorgen voor een gezellige boel in de suite van Stroom,  met prachtig uitzicht over de stad. De ‘first look’ vind eveneens plaats in het hotel, waar na de eerste ontmoeting wordt geluncht met een heerlijk glaasje champagne en een van de lekkerste taarten die ik ooit heb geproefd. De vader van de bruid is verantwoordelijke voor deze overheerlijke lekkernij. Chapeau!

Industriële fotoshoot

Terwijl alle gasten nog even genieten van hun lunch knijp ik er met het bruidspaar tussenuit voor een korte fotoshoot in de omgeving. Lekker spontaan en niet te formeel was de wens, dus een bruidspaar naar mijn hart. Twee schatten van mensen waar de liefde van af spat en samen met hun vriendin en vandaag mijn assistente Corine zijn we in en om het gebouw van Stroom aan het werk voor mooie “platen”. Dank voor de hulp Corine!

Ja-woord bij de Machinist

Vijf prachtige speeches later, een ceremonie met een lach en een traan is dit prachtige bruidspaar dan eindelijk man- en vrouw geworden. Een heerlijke ceremonie met echte emoties onder toeziend oog van hun kleine dochtertje, die vanaf het speelkleed alles nauwlettend in de gaten houdt. Aansluitend vindt er een gezellige borrel plaats met een bitterballentaart, waar gretig van gesmikkeld wordt door alle aanwezige gasten. Een heerlijke dag met fijne mensen en een gastvrije familie. Ik heb genoten! Geniet van jullie preview lief bruidspaar!

bruidsfotograaf rotterdam bruidsfotografie

bruidsfotografie rotterdam stroom

Marlies Dekker Fotografie copyrights

Uncategorized
Trouwen op het strand van Ouddorp

Trouwen op het strand Trouwen op het strand, of aa...