Trouwfotografie Des Indes Den Haag

Trouwfotografie in Des Indes Den Haag

Trouwfotografie in hotel Des Indes in Den Haag. Een bijzondere winterbruiloft in het hart van Den haag in hotel Des Indes. Het is 2 februari 2020. Het is grauw, donker en druilerig als ik voor de bruidsfotografie vandaag van Rotterdam naar den Haag af reis naar hotel Des Indes.
Maar niet voor lang. Zodra ik het warme, gezellige hotel binnenkom en een stralende Sten en Thu Ha tref, breekt de denkbeeldige zon door. Dit super lieve stel is enthousiast en heeft onwijs veel zin in hun bijzondere dag op deze prachtige locatie.

Intieme winterbruiloft in Des Indes Den Haag

Sten’s moeder en broer Sid helpen de bruidegom met zijn stropdas. Bruid Thu Ha wordt ondertussen prachtig opgemaakt op de bovenliggende etage. Na de ‘first look’ op de prachtige trappen van hotel Des Indes struinen we door het hotel op zoek naar toffe plekjes voor de fotoshoot. Buiten regent het en binnen stijgt het kwik tot tropische temperaturen als we ook even een kijkje bij het zwembad van het hotel gaan nemen. Tenslotte kun je van elke plek (ook bij slecht weer) wel iets tofs maken. Gewapend met flitsers en ‘flitspaal Sjaak’ (de paps van Sten is zo attent om me te assisteren met het licht (Top! Dank daar voor Sjaak)) bekijken we de diverse ruimtes in het hotel.

Ceremonie met humor

De babs die de ceremonie leidt heeft het enorm naar zijn zin en maakt er met zijn humor een feestje van. Het is een wat donkere trouwzaal, dus de flitsers komen wederom uit de tas. Na een dikke kus en een kostelijke trouwceremonie zijn Sten en Thu Ha dan toch echt getrouwd. Er volgt een receptie met een overheerlijke taart en de papa van Sten zorgt voor een vermakelijke speech tijdens het ‘walking diner’. Een heerlijke dag vliegt voorbij. Dank jullie wel Sten en Thu Ha! Ik heb genoten op jullie bijzondere dag. Geniet van jullie preview van jullie trouwfotografie!

Hotel Nassau Breda

bruidsfotograaf
Trouwen Finley het witte huis

Trouwen bij Finley het witte huis Voor deze super...